Zarada Čitanjem Mailova


Zarada čitanjem meilova je vrlo dobar način da zaradite dodatan novac online. Nećete zaraditi toliko da to možete zvati posao, ali možete zaraditi i tisuću kuna svaki mjesec ovisno o vremenu koje uložite. Problem u ovom načinu zarade ja nalazak dobrih stranica za zaradu. Većina stranicu su “smeće”, i nije lako naći legalne i dobre stranice.

Naravno, na tim sajtovima zarada čitanjem mailova nije jedini način zarade. Možete zaraditi na puno drugih načina. Riješavanjem anketa, prijavljivanjem za neke besplatne ponude i slično. Ali ipak, to je nešto drugo. Stranica o kojojmi pričamo se fokusira na tome da vi zaradite čitanjem mailova. Veliki problem kod ovakvih stranica je što većina dobrih ne prima članove iz “malih država”, poput Hrvatske. Našao sam najbolju stranicu za zaradu na ovaj način, koja također prima članove iz svih država.
www.uniqpaid.com
Uniqpaid je multinacionalna stranica za zaradu smještena u gradu Oberlinu u državi Ohio. Registracija je otvorena svima iz bilo koje države. Stranica podražava različite načine da se zaradi online sa posebnim ponudama, prodajom prozivoda i naravno, referalima. Na stranici nije navedeno nikakvo dobno ograničenje, ali je za pretpostaviti da članovi moraju biti stariji od 18 godina.
Registracija
Registracija na UniqPaid je vrlo jednostavna, a mora se ispuniti:
Država prebivališta, Ime, Prezime, Adresa, e-mail, broj telefona, spol i datum rođenja.
Nakon toga morate izabrati 8 tema od mogućih 50 za koje ste zainteresirani. Novi članovi moraju pregledate 10 ponuda (traje manje od 4 minute da se izvrši). Tada se dobiva mail da potrdite vaš račun.
UniqPaid ponude
UniqPaid nudi stotine različitih ponuda koje možete svaki dan popunjavati. Dobije se između 0.05$ i 1.05$ za većinu ponuda. Svaka ponuda ili zadatak ima svoju cijenu.
Kako se vrši plaćanje?
Članovi zarađuju novac ispunjavanjem ponuda, registracijom na različite stranice, čitanjem e-mailova, posjećivanjem stranica i pozivanjem novih članova.
UniqPaid isplaćuje na mjesečnoj bazi. Isplata se vrši preko PayPala, LibertyReservea ili običnim čekom.
Opcije isplate
Minimalan iznos za isplatu ne postoji. Možete zaraditi 0.01$ ili 1000$ u jednom mjesecu, vi isplatu dobivate. Za vršenje isplate se ne plaćaju dodatnni iznosi. Za plaćanje čekom ipak postoje ograničenja. Minimalan iznos mora biti 5$.
“Referiranje članova”
Postoje tri razine referala. Članovi mogu zaraditi 10%, 5% ili 1% od referala. Također za svakog aktivnog člana kojeg ste pozvali plaćaju 1%. Član koji zaradi više od 5$ je aktivni član.